Свържете се с нас по телефон или имейл
Хапчета за отслабване Caloritol

КОЛКО КИЛОГРАМА МОГА ДА ОТСЛАБНА С КАПСУЛИТЕ CALORITOL?

Отслабването е много субективен процес, тъй като зависи от множество фактори, като начин на хранене, навици, двигателна активност, начин на живот и много важен фактор - придружаващи заболявания. В тази връзка резултатите при всеки индивид е нормално да са различни и да варират, но средно нашите клиенти свалят от 2 до 8 кг на месец.

КОЛКО ВРЕМЕ МОГА ДА ПИЯ КАЛОРИТОЛ?

Калоритол е хранителна добавка с натурални съставки и може да я пиете продължителен период от време, ако имате нужда от това. Няма привикване на организма към продукта и странични ефекти.

ТРЯБВА ЛИ ДА СПАЗВАМ НЯКАКВА ДИЕТА ДОКАТО ПРИЕМАМ CALORITOL?

Няма нужда да се лишавате от нещо стига да се храните умерено и разумно. Добре е да избягвате мазното, пърженото и сладкото, но нищо не трябва да е много драстично или крайно. Много важно е да закусвате сутрин, защото така само може да засилите допълнително метаболизма си кати ви препоръчваме да се храните между 4 и 6 пъти на ден с по-малки порции храна. Много важно е също така да пиете поне 1.5 л вода дневно.

ТРЯБВА ЛИ ДА ХОДЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА ФИТНЕС ИЛИ ДА СПОРТУВАМ, ЗА ДА ОТСЛАБНА?

Няма нищо задължително. С нашите таблетки можете да отслабнете дори и да не спортувате, но разбира се ако го правите ще отслабнете още по-бързо и по-лесно, защото това само може да засили допълнително метаболизма и скоростта ви на изгаряне на калориите.

МОГА ЛИ ДА ПРИЕМАМ КАЛОРИТОЛ, АКО СЪМ ДИАБЕТИК?

В Калоритол няма захари, и не може да покачи или свали кръвната захар, не влияе на нивото на инсулина и е безвреден за организма.

МОГА ЛИ ДА ПРИЕМАМ КАЛОРИТОЛ С ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ ТАБЛЕТКИ?

Калоритол е натурален продукт, който не влияе на хормоналните ниво в организма, така че може спокойно да го ползвате докато пиете противозачатъчни.

АКО ПРИЕМАМ АНТИДЕПРЕСАНТИ МОГА ЛИ ДА ПИЯ ТОЗИ ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ?

Когато се приемат антидепресанти, те изключително много забавят метаболизма и обикновено започвате да качвате постепенно килограми. При подобни случаи Калоритол може да ви помогне за това, без да ви навреди, но имайте предвид, че всичко ще се случва по-бавно от нормалното.

ДРАЗНИ ЛИ КАЛОРИТОЛ СТОМАХА?

Калоритол е много мек и щадящ продукт, от който няма да получите стомашен дискомфорт, киселини и дразнене. Съветваме единствено хора с кървящи язви да не приемат препарата когато са в криза.

КАК СЕ ПРИЕМАТ ХАПЧЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ CALORITOL?

Калоритол се приема два пъти дневно по 2 капсули преди основните хранения с чаша вода. Една опаковка съдържа 60 капсули и стига за 15 дни.

ИМА ЛИ НЯКАКВИ СТРАНИЧНИ ДЕЙСТВИЯ ПРИЕМА НА CALORITOL?

Калоритол е 100% натурален продукт и няма никакви установени странични ефекти.

БРЕМЕННИ ЖЕНИ И КЪРМАЧКИ МОГАТ ЛИ ДА ПРИЕМАТ ПРОДУКТА?

Калоритол не се препоръчва да се приема по време на бременност или когато кърмите. Всичко което поемате перорално преминава и в кърмата.

МОГАТ ЛИ МАЛКИ ДЕЦА ДА ПРИЕМАТ ПРОДУКТА?

Не препоръчваме малки деца да приемат продукта. Съветваме ви в подобни случаи да се консултирате с педиатър.

ЦЕНИТЕ В САЙТА КРАЙНИ ЛИ СА? ИМА ЛИ НЯКАКВИ СКРИТИ ТАКСИ?

Всички цени в интернет сайта ни са крайни с ДДС и няма никакви скрити такси допълнително.

КОЛКО СТРУВА ДОСТАВКАТА?

Доставката е напълно безплатна на територията на цялата страна и се извършва от фирма СПИДИ от Понеделник до Събота в работно време от 9:00 до 18:00 часа

 

КАКЪВ Е СРОКЪТ ЗА ДОСТАВКА НА ПРОДУКТИТЕ?

Доставката се извършва от 1 до 3 работни дни за територията на България, в зависимост от вашето населено място. Поръчки направени до 16.30 ч се изпращат обикновено още в същия ден, тоест може да ги получите още на другия ден. Поръчки направени след 16.30 ч се изпращат към куриера на следващия работен ден. Поръчки направени в петък след 16.30 ч и такива направени в почивен или неработен ден, се изпращат в първия следващ работен ден. Доставките се извършват от Понеделник до Събота в работно време 9-18ч. В случай, че куриерът не ви намери на посоченият от вас адрес, той ще ви позвъни на посочения в поръчката телефон, за да се уточните къде и кога да ви достави пратката.

Исакам да отслабна. Поръчайте Caloritol сега